Groepsreis Zuid-Afrika

Groepsreizen Heen- & terugvlucht

Tijdens deze 18-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis nemen we je mee naar de mooiste plekjes van Zuid-Afrika. Je gaat op zoek naar buffels, leeuwen, luipaarden, neushoorns en olifanten in de prachtige nationale parken. Je ontmoet de traditionele Afrikaanse bevolking in Swaziland. Je spot nijlpaarden en krokodillen tijdens een bootsafari. Je gaat op nachtsafari en je bezoekt een struisvogelboerderij. Ook de wereldberoemde wijnregio mag niet op het lijstje ontbreken. Tot slot bezoeken we nog Kaap de Goede Hoop, en maken we een boottocht naar een zeehondenkolonie en de pinguïns in Boulder Beach. De mooiste plekjes van Zuid-Afrika? Die ken jij na deze reis als je broekzak.  

TIP: Kun je je niet vrijmaken op de data van de begeleide groepsreizen? Dan werken we met plezier een individuele reis op maat voor je uit! Vraag ernaar bij ons op kantoor.

Jouw reisschema

Dag 1

Brussel-Johannesburg

Internationale vlucht vanuit Brussel of Amsterdam via Londen naar Johannesburg.

Dag 2

Aankomst Johannesburg

Na aankomst volgt de kennismaking met de gids en chauffeur. Bezoek aan het Voortrekkersmonument en de Uniegebouwen in Pretoria, alvorens door te rijden naar een 8.000ha groot wildreservaat. Overnachting in Hannah Lodge of gelijkwaardig.

Dag 3

Kruger Nationaal Park

Vandaag bezoeken we de befaamde Panoramaroute met de Blyde Rivier Canyon, God’s Window, Bourkes Luck Kolkgaten en het mijndorpje Pelgrim’s Rust, alvorens naar de lodge te rijden aan de inkompoort van het Kruger Park. Je verblijft in een Shalati Kruger Lodge of gelijkwaardig.

Dag 4

Kruger Nationaal Park

We worden wakker met de geluiden van de bush en vertrekken in open jeep op zoek naar de Big Five. ’s Namiddags tijd om te relaxen of om optioneel weer op safari te gaan. Je verblijft in een Shalati Kruger Lodge of gelijkwaardig.

Dag 5

Swaziland

Rit naar het Koninkrijk van de Swazi. Maak kennis met de rijke cultuur van dit volk aan de hand van een bezoek aan een traditioneel dorp. We overnachten in een ‘Beehive Hut’.
 

Dag 6

St Lucia

Zuidelijk van Swaziland ligt Kwazulu-Natal. In Sint-Lucia gaan we tijdens een bootsafari op zoek naar krokodillen, nijlpaarden & vele vogelsoorten. Overnachting in Amazulu Lodge.

Dag 7 tot 8

Drakensberg

Een panoramische rit door Zululand brengt ons tot Underberg, aan de voet van de Drakensberg. Optioneel: Sani Pass excursie per 4x4 of paardrijden. Overnachting in Sani Pass Hotel.

Dag 9

Port St Johns

We rijden naar de ‘Wilde Kust’ waar je kunt relaxen op het strand of in de spa. Overnachting in Intaba River Lodge of gelijkwaardig.

Dag 10 tot 11

Chintsa

We rijden langs de kust naar een prachtig natuurreservaat, waar je twee dagen kan deelnemen aan activiteiten zoals wandelen, kanovaren, vogelobservatie, jeepsafari’s, olifanteninteractie, .... Overnachting in Inkwenkwezi Private Game Reserve.

Dag 12

Stormsrivier

Vandaag rijden we via Port Elizabeth langs de Tuinroute naar Tsitsikamma Nationaal Park. Tijd om een mooie wandeling te maken of te relaxen. Overnachting in Tsitsikamma Village Inn.

Dag 13

Oudtshoorn

Via Knysna, de oesterhoofdstad, rijden we naar Oudtshoorn. Bezoek aan struisvogelboerderij. Overnachting in Swartberg Country Manor (Luxe kamer).

Dag 14

Montagu

Verkenning van de Kleine Karoo en de Tradouwpas naar het wijndorpje Montagu waar we een traditionele Potjiekos lunch proeven. Overnachting in Montagu Country Hotel (Classic kamer).

Dag 15 tot 16

Kaapstad

Via de wereldberoemde Route 62 rijden we richting de wijnlanden voor een degustatie. Na aankomst in Kaapstad volgt een korte stadsrondrit met bezoek aan de Tafelberg (weersgebonden). De volgende dag verkennen we het Kaapse Schiereiland met Kaap de Goede Hoop, maken we een boottocht naar een zeehondenkolonie en bezoeken we de pinguïns op Boulders Beach. Overnachting in Harbour Bridge Hotel & Suites.
 

Dag 17

Vertrek Kaapstad

Hele dag vrij in Kaapstad alvorens ’s avonds terug te vliegen.

Dag 18

Brussel/Amsterdam

Aankomst in Brussel of Amsterdam in de voormiddag.

Live To Travel
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

3350

p.p. inclusief vluchten
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Internationale vluchten Brussel/Amsterdam – Johannesburg en Kaapstad – Brussel/Amsterdam via Londen met British Airways of Emirates in economy klasse
 • Alle overnachtingen (of gelijkwaardig) en maaltijden volgens programma
 • Excursies, activiteiten en entreegelden volgens programma
 • Selectie activiteiten bij Inkwenkwezi Private Game Reserve
 • Lokale Afrikaanstalige/ Engelstalige gids
 • Transport in een bus met 20 zitplaatsen en chauffeur
 • Overige maaltijden
 • Dranken
 • Optionele excursies
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en bijstandsverzekering
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.