Ontdek de Middellandse Zee aan boord van de MSC Grandiosa of MSC Magnifica

Ontdek de Middellandse Zee aan boord van de MSC Grandiosa of MSC Magnifica

  • € 449

  • Geen transport inbegrepen

  • Prijs per persoon (zie detail)

Vraag een offerte aan

Over deze reis

De cruiserederij MSC vaart opnieuw uit met twee van hun prachtige schepen: de MSC Grandiosa en de MSC Magnifica. Alles werd in het werk gesteld om de gasten aan boord een veilige en aangename cruise ervaring te laten beleven. Je kan blijven genieten van mooie excursies, succesvolle shows, diners van wereldklasse, gezinsactiviteiten, winkelen in boetieks, schoonheids- en fitnessdiensten, boeiende evenementen en nog veel meer. Hierbij worden uiteraard alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen in acht genomen. Ontdek hier meer over de vaarroutes en de schepen.

MSC Grandiosa

Dit is het nieuwste en meteen ook grootste vlaggenschip van de MSC-vloot. De MSC Grandiosa biedt meer openbare ruimten dan haar zusterschepen en is nog innovatiever. Het ontwerp, de faciliteiten en het entertainment maken dit schip een ideale plek voor het hele gezin. In het hart van het schip bevindt zich een adembenemende binnenpromenade met een spectaculaire LED-koepel en het herbergt enkele prachtige winkels, een Franse bistro en uitnodigende plekken om al onze gasten te verwelkomen.  

Scheep in voor een onvergetelijke cruise van 7 nachten op de Middellandse Zee. Een unieke kans om de authenticiteit van Italië en Malta te herontdekken in het gezelschap van uw naaste vrienden en familie, aan boord van een schip dat kwaliteit, ontspanning en de mogelijkheid om te onthaasten biedt. Vanuit Genua meer je aan in Civitavecchia (Rome), Napels, Palermo en Valetta. Ontdek in dit filmpje meer over de indrukwekkende faciliteiten aan boord van het schip.

MSC Magnifica

Bij dit schip gaat traditioneel vakmanschap samen met innovatief design. Zelfs met alle veiligheidsmaatregelen aan boord zijn de aanwezige faciliteiten niet minder indrukwekkend, met een weelderig open zwembadencomplex, vier bubbelbaden,een solarium en een door de hemel verlicht binnenzwembad met een Magrodome uitschuifbaar dak, zodat je bij elk weertype kan genieten van een heerlijke duik. Er is ook een tennisbaan,een minigolfbaan,een bowlingbaan,een biljarttafel,een hightech fitnessruimte en een volwaardige Power Walking Track. Met dit aanbod en een uitgebreid avondprogramma kan je  volop genieten van elk moment dat je hier bent.

In alle opzichten doet MSC Magnifica zijn naam eer aan — het biedt een cruise die magnifiek en onvergetelijk is en vertrekt in Genua en Livorno, Messina, Valetta, Piraeus (Athene), Katakolon en Civitavecchia (Rome) aandoet. Ontdek meer over het schip in dit filmpje.

Alles voor jouw veiligheid

Dankzij het nieuwe MSC gezondheidsprotocol, ontwikkeld met de hulp van externe gezondheidsdeskundigen, garanderen de MSC schepen de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen op maat gemaakt voor de cruisesector. Uitgebreide maatregelen om jou en je familieleden tijdens uw vakantie te beschermen zijn onder andere: een volledige screening op ziekten, hoge normen voor hygiëne en schoonmaak, sociaal afstand nemen, verbeterde medische faciliteiten en diensten, getraind en hooggekwalificeerd medisch personeel. Alles is ontworpen voor uw gemoedsrust.

Meer informatie over de vertrekdata, de prijzen en de vaarroutes vind je bij je Selectair reisagent. 

Praktisch

Praktisch

Inbegrepen

De vermelde vanaf-prijs is een prijsvoorbeeld gebaseerd op een afreis met de MSC Magnifica op 8/11 vanuit Genua en op basis van een binnenkajuit Bella in dubbele bezetting (excl. verplichte fooien en verplichte COVID verzekering 18€/pp), 10 nachten/11 dagen. 

Inbegrepen: 10 nachten volgens geplande route, accommodatie volgens gekozen type kajuit, volpension aan boord, belastingen en havengelden. -18 jarigen zijn verplicht belastingen en havengelden te betalen. 
 
Vanaf prijzen zijn geldig voor alle nieuwe boekingen tot 25 oktober 2020, met vertrek van 16 augustus tot 25 oktober 2020 onder voorbehoud van beschikbaarheid. 

Exclusief

Vluchten, dranken, verplichte excursies in geval van ontscheping tijdens tussenstops, formaliteiten,servicekosten te betalen bij boeking of aan boord zijn niet inbegrepen. Een Covid 19-verzekering is verplicht. 

Meer informatie

De vertrekhavens voor de MSC Grandiosa zijn Genua, Civitavecchia, Napels of Palermo.
De vertrekhaven voor de MSC Magnifica is Genua.

De klant dient in de vertrekhaven een negatieve PCR test van max.72u oud voor te leggen. 

Voor de meest recente promotarieven en last minutes neem je best contact op met je Selectair reisagent. 
 
  • MSC

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Ontdek de Middellandse Zee aan boord van de MSC Grandiosa of MSC Magnifica

Ontdek de Middellandse Zee aan boord van de MSC Grandiosa of MSC Magnifica

  • € 449 Prijs per persoon (zie detail)

Vraag een offerte aan
Veerle helpt je graag verder
Veerle helpt je graag verder

Veerle helpt je graag verder

Selectair Time To Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Mechelsesteenweg 132
2820 Bonheiden